Contactgegevens van Puur Duurzaam in Egmond aan den HoefPuur Duurzaam is gevestigd in een geheel duurzaam en
energie neutraal gebouw. U kunt ons vinden op de 1e verdieping
van het Eco Office op industrieterrein de "Weidjes".


ADRES

Eco Office, Lamoraalweg 82
1934 CB Egmond aan den Hoef

CONTACTPERSOON

Kathy Boomstra
adviseur milieu & duurzaamheid

Telefoon 06 307 11 203
Mail info@puurduurzaam.nl
KvK 64326934
BTW-nummer NL132487792B01
Bank NL79 ABNA 0427 8956 26Samen met onze inwoners, ondernemers, stichtingen en verenigingen levert Kathy Boomstra al jaren een bijdrage aan het verduurzamen van onze samenleving. Voor meer informatie over haar achtergrond treft u hieronder een aantal aanbevelingen.Gemeente Bergen "Kathy werkt nauwgezet en met grote vasthoudendheid aan duurzaamheids-projecten. Ze houdt de doelstellingen in de gaten en zorgt ervoor dat alle stakeholders betrokken en enthousiast blijven. Dat geeft mij het gevoel dat ik in vertrouwen kan loslaten."

Odile Rasch | Wethouder Gemeente BergenGroot Ecobouw "Een breed inzetbare milieuspecialist die de schouders eronder zet en zorgt dat uw project op tijd gereed is."

Ing. Cees Groot | Directeur Groot EcobouwRUD NHN "Ze is een enthousiaste, betrokken collega met hart voor een duurzame leefomgeving en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen."

Ton Tuinman | Adviseur Klimaat & Duurzaam Bouwen, RUD NHNHVC "Kathy is een zeer gedreven, meewerkende opdrachtgever, zowel op gemeentelijke als regionale schaal. Ze bereidt zich altijd goed voor, ze weet goed wat ze wil en stelt de vragen die anderen niet durven te stellen. Ze heeft oog voor zowel het proces als de inhoud."

Michiel Beeldman | Strategisch Adviseur Duurzame Energie, HVCCaseon
Duurzaam Bouwloket
Eco Office
Fair Business
Gemeente Bergen
Gemeente Schagen
Groot Ecobouw
HVC
Mijn Onderneming Duurzaam
RUD